Puree met kruiden en citroen
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
600 g In blokjes gesneden aardappels voor puree
60 g Boter
25 cl Water
Zout en peper
0.5 el Geciseleerde verse peterselie
0.5 el Geciseleerde verse kervel
1 Biocitroen(en) (sap en schil)
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Snijd de aardappelen in blokjes.
Stap 3 /6
Ciseleer de peterselie en de kervel.
Stap 4 /6
Doe de aardappels met boter, water, zout en peper in de pan.
Stap 5 /6
Onder druk laten koken
Stap 6 /6
Pureer de aardappels of pureer ze met toevoeging van kruiden, citroensap en een beetje schil. Serveren maar!