- Homepage
- Recipe Details Page
Pudding
- Totale tijd 45min
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
5 personen
300 g Oud brood (baguette)
5 Eierdooiers
80 g Suiker
50 cl Melk
1 tl Vloeibare vanille
Accessoires
Klopper
Bereiding
Stap 1 /6
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat . 6).
Stap 2 /6
Doe de eierdooiers en de suiker in de keukenmachine met de klopper. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'. Voeg de melk en de vanille toe na de pieptoon.
5 Eierdooiers 80g Suiker 50cl Melk 1tl Vloeibare vanille
Klopper
Stap 3 /6
Voeg het brood toe en meng door elkaar met een spatel. Het brood moet goed doordrenkt zijn.
300g Oud brood (baguette)
Stap 4 /6
Giet de bereiding in een gratinschaal en druk goed aan.
Stap 5 /6
Zet gedurende 30 minuten in de oven.
Stap 6 /6
Serveer lauwwarm.