Pudding amandelen abrikozen
- Totale tijd 40min
- 10min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
2 Ei(eren)
150 g Amandelgebak, verkruimeld
50 g Amandelpoeder
20 cl Melk
8 Halve abrikozen op siroop, in 2 gesneden
Charlottevorm, bakleed met bakpapier
1 el Amandelschilfers, geroosterd, als decoratie
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Meng in een andere kom de eieren, amandelgebakjes, het amandelpoeder, de melk en de abrikozen. Giet de bereiding in de vorm. Dek de vorm af met folie.
Stap 3 /5
Zet hem in de kuip. Giet 40 cl water in de kuip.
Stap 4 /5
Snelkookfunctie
Stap 5 /5
Zet 8 uur in de koelkast. Haal hem uit de vorm. Versier met amandelschilfers.