- Homepage
- Recipe Details Page
Portugese oeufs à la neige
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
5 personen
6 eieren
130 g suiker
50 cl melk
1 koffielepel vloeibare vanille
2 koffielepel kaneel
Accessoires
Klopper
Bereiding
Stap 1 /4
Splits het eiwit van de eierdooiers. Plaats de klopper, voeg de eierdooiers en 80 g suiker, vergrendel het deksel en druk op 'Start'. Voeg na 30 s melk, de vanille en 1 koffielepel kaneel toe.
6 eieren 130g suiker 50cl melk 1 koffielepel vloeibare vanille 2 koffielepel kaneel
Klopper
Stap 2 /4
Vergrendel het deksel en druk op 'Start'. Laat de crème na de bereiding afkoelen in een kom.
Klopper
Stap 3 /4
Maak de bak van de robot schoon. Plaats de garde, doe de eiwitten en de overgebleven 50g suiker in de robot, vergrendel het deksel en druk op 'Start'. Maak na de bereiding balletjes van het eiwit met een lepel en laat ze 10 min uitlekken op absorberend papier.
6 eieren 130g suiker
Klopper
Stap 4 /4
Doe de opgeklopte eiwitten in een schaal en overgiet met crème. Bestrooi met kaneel en dien koud op.
2 koffielepel kaneel