Pompoenstoofpot
- Totale tijd 55min
- 20min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
900 g Gezouten varkensschouder, 1 nacht in water
200 g Morteauworst, in plakken gesneden
250 g Pompoen, ontpit, gewassen en in grote stukken gesneden
1 Ui, gepeld en in vier gesneden
250 g Courgettes, gewassen en in grote stukken gesneden
250 g Butternutpompoen, gewassen, ontpit en gesneden
1 Kruidentuiltje
Peper
65 cl Water
Bereiding
Stap 1 /4
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /4
Doe alle ingrediënten in de kuip, te beginnen met het vlees en de Morteauworst. Voeg peper toe.
Stap 3 /4
Snelkookfunctie
Stap 4 /4
Dien op met gestoomde aardappelen.