- Homepage
- Pompoenrisotto
Pompoenrisotto
- Totale tijd 21min
- 15min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
150 g Arboriorijst voor risotto
1 el Olijfolie
33 cl Groentebouillon
3 cl Witte wijn
100 g Prei in plakjes
200 g Pompoen geschild en in blokjes gesneden
1 el Mascarpone
1 el Geraspte parmezaankaas
Zout en peper
Peterselie
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Voeg de rijst toe. Roer tot de rijst een parelmoerglans heeft.
Stap 4 /6
Voeg het water, de witte wijn, de prei en de pompoen toe. Breng het gerecht op smaak.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Voeg de mascarpone en de peterselie toe. Meng alles goed. Dien op met parmezaan!