- Homepage
- Recipe Details Page
Pompoenrisotto
- Totale tijd 21min
- 15min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
150 g Arboriorijst voor risotto
1 el Olijfolie
33 cl Groentebouillon
3 cl Witte wijn
100 g Prei in plakjes
200 g Pompoen geschild en in blokjes gesneden
1 el Mascarpone
1 el Geraspte parmezaankaas
Zout en peper
Peterselie
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Voeg de rijst toe. Roer tot de rijst een parelmoerglans heeft.
Stap 4 /6
Voeg het water, de witte wijn, de prei en de pompoen toe. Breng het gerecht op smaak.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Voeg de mascarpone en de peterselie toe. Meng alles goed. Dien op met parmezaan!