- Homepage
- Recipe Details Page
Pompoencake
- Totale tijd 42min
- 25min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
100 g Gekookte pompoen, 5 min gestoomd en daarna gemixt
2 Eierdooier
10 g Bloem
80 g Gesuikerde geconcentreerde melk
10 cl Melk
0.5 tl Kaneelpoeder
60 g Speculoos® verkruimeld
30 g Boter gesmolten en toegevoegd aan Speculoos®
2 tl Pompoenzaden (optioneel)
20 cl Water
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Schep het mengsel van de koekjes in de glaasjes.Meng eierdooiers, kaneel, melk, pompoen en bloem.
100g Gekookte pompoen, 5 min gestoomd en daarna gemixt 2 Eierdooier 10g Bloem 10cl Melk 0.5tl Kaneelpoeder 30g Boter gesmolten en toegevoegd aan Speculoos®
Stap 3 /5
Vul de glaasjes met het mengsel.Versier met pompoenpitten.Dek af.Plaats dit in de pot met 25 cl water.
2tl Pompoenzaden (optioneel) 20cl Water
Stap 4 /5
Snelkookfunctie
Stap 5 /5
Geniet lauwwarm.