Pommes d’amour met chocolade
- Totale tijd 2u 14min
- 10min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 2u
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
4 Kleine aardappelen
200 Pure chocolade
30 cl Lichte room
80 g Praline
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /4
Plaats de stukjes chocolade in de kom van de keukenrobot met het kneed-/hakmes.Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Stap 2 /4
Voeg de room toe, vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Stap 3 /4
Was de appels goed en droog ze af.Bedek een plaat met bakpapier.Prik een stokje in elke appel.Dompel elke appel in de gesmolten chocolade, zodat ze volledig ondergedompeld worden.Draai de appel om zijn as om overtollige chocolade te verwijderen.Dompel de bovenkant van elke appel in de praline.Leg de appels op het bakpapier.
Stap 4 /4
Zet ten minste 2 uur in de koelkast.