- Homepage
- Recipe Details Page
Polenta
- Totale tijd 22min
- 5min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
60 g Voorgekookte polenta
10 g Kippenbouillon
30 g Boter
30 g Parmezaanse kaas
35 cl Water
Accessoires
Klopper
Bereiding
Stap 1 /3
Doe de polenta, het water en het verkruimelde kippenbouillonblokje in de mengkom van de keukenmachine en bevestig de klopper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
60g Voorgekookte polenta 10g Kippenbouillon 35cl Water
Klopper
Stap 2 /3
Voeg de boter en de Parmezaanse kaas toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
30g Boter 30g Parmezaanse kaas
Klopper
Stap 3 /3
Dien warm op met de kruiden en het tomatenconcentraat.