Pizza met Noorse zalm en gamba's - Recepten Easy Fry XL Surface | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Pizza met Noorse zalm en gamba's

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 25min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    10min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 1 Pizzadeeg

  • 10 g Bloem

  • 3 el Dikke crème fraîche

  • 150 g Gerookte zalm

  • 100 g Gepelde gamba’s

  • 100 g Geraspte mozzarella

  • 1 el Verse dille

  • 1 el Olijfolie

  • Citroen

  • Zout en peper

Bereiding

Stap 1 /6

Bestrooi de bodem van de kom met wat bloem. Rol het deeg uit en leg het in het apparaat.

  • 1 Pizzadeeg
  • 10g Bloem

Stap 2 /6

Verdeel de crème fraîche gelijkmatig over het pizzadeeg, maar laat wel een klein randje vrij. Strooi de geraspte mozzarella over de crème fraîche. Verdeel de reepjes gerookte zalm en gepelde gamba's over de kaas. Breng op smaak met dille, zout en peper en besprenkel daarna met olijfolie.

  • 3el Dikke crème fraîche
  • 150g Gerookte zalm
  • 100g Gepelde gamba’s
  • 100g Geraspte mozzarella
  • 1el Verse dille
  • 1el Olijfolie
  • Zout en peper

Stap 3 /6

Laat het bereidingsproces van start gaan.

Stap 4 /6

Neem de hendel met beide handen vast en open het apparaat halverwege de bereidingstijd om te controleren dat de pizza optimaal wordt gebakken. Je kan hem indien nodig ook draaien, voor een gelijkmatige garing.

Stap 5 /6

Zodra de pizza klaar is kan je het apparaat opnieuw openen door de hendel met beide handen vast te pakken. Haal de pizza er voorzichtig uit.

Stap 6 /6

Garneer de pizza met wat citroenzeste voor een aangename smaak en serveer direct.

  • Citroen