Pizza met kalfsgehakt
- Totale tijd 1u 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 40min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
25 cl Water
1 zakje Bakkersgist
400 g Bloem
2 cl Olijfolie
1 snuifje Zout
250 g Kalfsgehakt
1 snuifje Gedroogde tijm
190 g Gele paprika
110 g Ajuin
45 g Tomatensaus
45 g Tomatensaus
100 g Geraspte cheddar
2 cl Olijfolie
Accessoires
Ultrablade hakmes Kneed- & hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /11
Doe het water en de gist in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /11
Voeg het meel, de olijfolie en een snufje zout toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Laat het deeg na het kneden gedurende de aangegeven 40 minuten op 30°C rijzen.
Stap 3 /11
Breng het deeg over in een aparte kom. Dek af met een doek en maak de mengkom schoon.
Stap 4 /11
Doe de gepelde en in vier gesneden ui in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /11
Vervang het hakmes door de mengstaaf. Voeg de gewassen en in blokjes gesneden paprika zonder zaadlijsten toe met het gehakt en de olijfolie. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /11
Voeg de tijm en tomatensaus toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /11
Verwarm de oven voor op 220°C.
Stap 8 /11
Rol het pizzadeeg op een werkvlak erg dun uit.
Stap 9 /11
Leg een vel bakpapier op een bakplaat en leg het deeg erop.
Stap 10 /11
Bestrijk met de tomatensaus en verdeel de kalfsvleesbereiding erover.
Stap 11 /11
Bestrooi met cheddar. Zet een twintigtal minuten in de oven en controleer regelmatig de garing.