- Homepage
- Pizza cheeseburger
Pizza cheeseburger
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
1 Pizzadeeg
200 g Rundergehakt
100 g Cheddar
3 el Ketchup
2 el Mosterd
1 Ui
1 Tomaat
3 Ingelegde augurken
1 el Plantaardige olie
Slablaadjes
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /7
Bestrooi de bodem van de kom met wat bloem. Rol het deeg uit en leg het in het apparaat.
Stap 2 /7
Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt met de gesnipperde ui tot het vlees gaar is en de ui zacht is. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3 /7
Verdeel de ketchup en de mosterd gelijkmatig over het pizzadeeg als sausbasis. Verdeel het gebakken gehakt en de ui over het deeg. Bestrooi met de geraspte cheddar. Strooi de blokjes tomaat en de augurk over de kaas.
Stap 4 /7
Start het kookproces.
Stap 5 /7
Neem de hendel met beide handen vast en open het apparaat voorzichtig halverwege de bereidingstijd om te controleren dat de pizza optimaal wordt gebakken. Je kan hem indien nodig ook draaien, voor een gelijkmatige garing.
Stap 6 /7
Haal de pizza er voorzichtig zodra hij gaar is en laat een paar minuten rusten.
Stap 7 /7
Garneer de pizza met enkele blaadjes sla voor een frisse touch. Snijd in stukjes en serveer direct.