- Homepage
- Recipe Details Page
Piperade
- Totale tijd 45min
- 10min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
150 g Tomaten
75 g Rode paprika
25 g Bayonneham
75 g Zoete uien
2 g Look
3 cl Olijfolie
5 cl Groentebouillon
2 Eieren
1 snuifje Piment d’Espelette
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /7
Doe de paprika in blokjes en de ajuin en de look in grove stukken in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
75g Rode paprika 75g Zoete uien 2g Look
Ultrablade hakmes
Stap 2 /7
Vervang het mes door de menger. Voeg de olijfolie toe. Breng licht op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
3cl Olijfolie Zout
Menger
Stap 3 /7
Snij de tomaten en de ham in blokjes. Doe ze in de kom van de keukenmachine.
150g Tomaten 25g Bayonneham
Stap 4 /7
Voeg de bouillon toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
5cl Groentebouillon
Menger
Stap 5 /7
Klop de eieren en voeg ze toe aan de kom van de keukenmachine.
2 Eieren
Stap 6 /7
Voeg de chilipeper toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
1snuifje Piment d’Espelette
Menger
Stap 7 /7
Dien koud of warm op.