- Homepage
- Piperade met zeeduivel
Piperade met zeeduivel
- Totale tijd 21min
- 15min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
300 g zeeduivel in blokjes gesneden
3 fijngesneden paprika's (rode, gele en groene paprika's)
1 /2 fijngesneden ui
2 eetlepels olijfolie
1 snufje espelettepeper
10 hele amandelen
10 cl visfumet
1 snufje gesnipperd vers basilicum
Zout
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Snijd de uien in halve ringen.
Stap 3 /8
Snijd de basilicum fijn.
Stap 4 /8
Doe de olie in de kuip.
Stap 5 /8
Laat de stukjes gezouten zeeduivel aan alle kanten bruinen; draai hem indien nodig een aantal keer om. Haal ze vervolgens uit de kuip. Laat de uien en de paprika's bruinen.
Stap 6 /8
Leg de zeeduivel terug en voeg de bouillon, de amandelen en de Espelettepeper toe.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie: 6 min
Stap 8 /8
Serveer de zeeduivel met een tomaten-paprikaomelet met fijngehakte basilicum en rijst.