Bonet piemontais dessert
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
60 g Amaretti, verkruimeld
40 g Suiker
20 g Cacaopoeder
2 Eieren
250 ml Melk
2 el Amaretto (of rum - optioneel)
80 ml Vloeibare karamel, verdeeld over de potjes
Accessoires
Houder met 8 verrines set 6 glasses pack
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Meng de amaretti, de suiker en het cacaopoeder. Voeg het ei toe en vervolgens de melk en de amaretto.
Stap 3 /6
Verdeel de karamel over de glazen potjes en voeg dan het voorgaande mengsel toe. Sluit de glazen potjes.
Stap 4 /6
Giet 25 cl water in de kom. Plaats de glazen potjes in de kom.
Stap 5 /6
Laat de bereiding snelkoken.
Stap 6 /6
Plaats het mengsel in de ijskast. Haal voor het serveren het dessert uit de glazen potjes en versier met chocoladekrullen.