- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Piëmontees Bonet-dessert
Piëmontees Bonet-dessert
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
60 g Amaretti, verkruimeld
40 g Suiker
20 g Cacaopoeder
2 Eieren
250 ml Melk
2 el Amaretto (of rum - optioneel)
80 ml Vloeibare karamel, verdeeld over de potjes
Accessoires
Houder met 8 verrines set 6 glasses pack
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Meng de amaretti, de suiker en het cacaopoeder. Voeg het ei toe en vervolgens de melk en de amaretto.
Stap 3 /6
Verdeel de karamel over de glazen potjes en voeg dan het voorgaande mengsel toe. Sluit de glazen potjes.
Stap 4 /6
Giet 25 cl water in de kom. Plaats de glazen potjes in de kom.
Stap 5 /6
Laat de bereiding snelkoken.
Stap 6 /6
Plaats het mengsel in de ijskast. Haal voor het serveren het dessert uit de glazen potjes en versier met chocoladekrullen.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
