Chicken pho soup
- Totale tijd 1u
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 15min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
1 persoon
30 g Rijstnoedels
25 cl Kippenbouillon
160 g Kippendij
1 zaadje Anijs
1 Gember
0.5 stokje Citroengras
1 takje Koriander
0.5 Limoen
Zout
Accessoires
My Batchcooker Express
Bereiding
Stap 1 /6
Dit recept is bedoeld voor één reservoir van de My Batchcooker Express.
Stap 2 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 3 /6
Bewaar de korianderblaadjes en limoen om het gerecht na de bereiding te garneren.
Stap 4 /6
Doe de rijstnoedels en kippenbouillon in het reservoir. Leg de kip, steranijs, gember en citroengras erop. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 5 /6
3 containers zijn voorbereid. Giet 40 cl water in de kom en plaats het accessoire als het reservoir gebruiksklaar is.
Stap 6 /6
Zet de bereiding gedurende 30 minuten op de handmatige hogedrukstand.