- Homepage
- Recipe Details Page
Pfannkuchen (dikke Duitse pannenkoeken)
- Totale tijd 1u 15min
- 35min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 30min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 stuks
500 ml Melk
4 Eieren
1 tl Zout
350 g Vloeiende bloem
1 tl Bakpoeder
Accessoires
Klopper
Bereiding
Stap 1 /3
Bevestig de klopper in de kom en voeg de melk, eieren en zout toe. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
500ml Melk 4 Eieren 1tl Zout
Klopper
Stap 2 /3
Meng de bloem en het bakpoeder erdoor. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
350g Vloeiende bloem 1tl Bakpoeder
Klopper
Stap 3 /3
Laat het pannenkoekenbeslag 30 minuten rusten. Bak daarna de pannenkoeken een voor een in een pan met een beetje vet.