Pfannkuchen (dikke Duitse pannenkoeken)
- Totale tijd 1u 15min
- 35min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 30min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 stuks
50 cl Melk
4 Eieren
0.5 tl Zout
350 g Vloeiende bloem
0.5 zakje Bakpoeder
Olie
Accessoires
Klopper
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de melk, de eieren en het zout in de kom van de keukenmachine met de klopper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /4
Voeg de bloem en de gist toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /4
Laat het pannenkoekenbeslag 30 minuten rusten.
Stap 4 /4
Bak de pannenkoeken één voor één in een pan met wat vetstof.