- Homepage
- Recipe Details Page
Perzische lamsstoofpot
- Totale tijd 45min
- 5min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
900 g Lam
1.5 Ui
3 Knoflook
3 Wortel
1.5 stengel Selderij
1.5 tl Dille
22 cl Witte wijn
8 cl Sinaasappelsap
1.5 dosis Saffraan
1.5 tuiltje Bouquet garni
3 el Olijfolie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Hak de knoflook fijn.
Stap 3 /7
Giet de olijfolie in de pan.
3el Olijfolie
Stap 4 /7
Bak het vlees aan alle kanten bruin. Voeg de uien met de knoflook, wortels, selderij en dille toe. Bak 10 minuten.
900g Lam 1.5 Ui 3 Knoflook 3 Wortel 1.5stengel Selderij 1.5tl Dille
Stap 5 /7
Giet de wijn en het sinaasappelsap erbij en voeg de saffraan toe. Kruid.
22cl Witte wijn 8cl Sinaasappelsap 1.5dosis Saffraan 1.5tuiltje Bouquet garni Zout, peper
Stap 6 /7
Koken onder druk
Stap 7 /7
Voeg de saffraan toe. Op smaak brengen. Opdienen.
1.5dosis Saffraan Zout, peper