- Homepage
- Recipe Details Page
Perzikcrumble met amandelen
- Totale tijd 1u 5min
- 10min
Voorbereidingstijd - 55min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
4 perziken
60 cl water
10 cl vloeibare honing
5 roze peperkorrels
Voor de crumble::
100 g amandelpoeder
50 g bloem
70 g boter
100 bloemsuiker
1 zakje vanillesuiker
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /4
Was en snijd de perziken doormidden.Verwijder de pit. Plaats de spindel in de kom en giet er het water, de honing en de roze bessen in en druk op 'Start'. Leg aan het einde van het programma de perziken in de kom en sluit af met het deksel.
60cl water 10cl vloeibare honing 5 roze peperkorrels
Stap 2 /4
Zet de keukenrobot op 90°C gedurende 15 minuten.Zet de perziken opzij in hun siroop en laat afkoelen.Was de kom en droog ze af.
Stap 3 /4
Doe bloem, amandelpoeder, in blokjes gesneden boter, suiker en vanillesuiker in de kom met het kneed-/hakmes. Vergrendel daarna het deksel met de dop en druk op 'Start'.
100g amandelpoeder 70g boter 100 bloemsuiker 1zakje vanillesuiker
Kneed- & hakmes
Stap 4 /4
Verwarm de oven voor op 190 °C.Laat de perziken een beetje uitlekken en plaats ze op een schaal, met het vel naar beneden.Garneer ze royaal met het kruimeldeeg en zet 20 minuten in de oven.Dien lauw op.