Penne met erwtjes en pancetta chips
- Totale tijd 1u 20min
- 40min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
90 g
0.5 stuk
300 g
240 g
125 g
125 ml
Accessoires
Ultrablade hakmes Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /10
Bak eerst de sneetjes pancetta in de kom van de keukenrobot met het kneed- & hakmes gedurende 10 minuten.
Stap 2 /10
Na het bakken, laat de pancetta sneetjes afkoelen op een bakrooster.
Stap 3 /10
Vervang de kneder met het Ultrablade mes en hak de ui in fijne stukkjes.
Stap 4 /10
Voeg er de erwtjes aan toe met een scheutje olijfolie en water. Laat koken gedurende 8 minuten.
Stap 5 /10
Voeg de ricotta toe en breng op smaak met een snufje zout en peper. Mix alles met het mes tot het behalen van een romige saus.
Stap 6 /10
Haal de saus uit de kom van de keukenrobot en bewaar hem in een kom.
Stap 7 /10
Voor de pasta, kies het programma slow cook. Vul de propere kom van de robot met water en laat koken.
Stap 8 /10
Laat de pasta koken gedurende de nodige tijd geschreven op de verpakking.
Stap 9 /10
Meng de gekookte pasta met de erwtensaus.
Stap 10 /10
Maak het recept af door de pancetta en enkele parmezaanschilfers toe te voegen.