- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Penne met bloemkool en eieren
Penne met bloemkool en eieren
- Totale tijd 23min
- 15min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
750 g Bloemkool, afgespoeld en in stukken gesneden
450 g Half volkoren penne pasta
230 g Sneetjes gekookte ham (of spekjes)
1.5 Geschilde en geciseleerde ajuin
6 Eieren
1.1 l Groentebouillon (of water, zout, peper)
15 cl Verse room (of vloeibare room, of mascarpone)
3 el Peterselie, afgespoeld en fijngehakt (optioneel)
4 el Olijfolie
Bereiding
Stap 1 /8
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /8
Hak de ajuin fijn
Stap 3 /8
Hak de peterselie fijn
Stap 4 /8
Scheid het eiwit van het eigeel en houd het eigeel in het eischaaltje. Voeg olie toe in de pan.
Stap 5 /8
Kook de ajuin tot het helemaal zacht is. Voeg de hesp en dan het eiwit toe. Laat het inkoken en haal het er dan uit.
Stap 6 /8
Doe de bouillon, de pasta en de bloemkool in de pan. Breng het op smaak met zout en peper. Roeren. Plaats de omelet erbovenop.
Stap 7 /8
Onder druk laten koken.
Stap 8 /8
Voeg de room en de peterselie toe. Verdeel het over de borden en doe het eigeel over de pasta.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
