- Homepage
- Recipe Details Page
Penne bolognaise
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
375 g Penne
525 g Gehakt rundvlees (15% VG)
45 g Maggi-kalfsfond
150 g Ajuin
30 cl Tomatencoulis
15 g Tomatenconcentraat
1.5 el Olijfolie
60 cl Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Schil de ajuin en snijd in vier stukken. Doe in de kom met het Ultrablade-hakmes. Druk op 'Start'.
150g Ajuin
Ultrablade hakmes
Stap 2 /5
Vervang het mes door de mengstaaf en voeg de olie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
1.5el Olijfolie
Menger
Stap 3 /5
Los de kalfsfond met het water op in de kom.
45g Maggi-kalfsfond 60cl Water
Stap 4 /5
Voeg de penne, de coulis, het concentraat en het rundvlees toe en verkruimel goed met uw vingertoppen. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
375g Penne 525g Gehakt rundvlees (15% VG) 30cl Tomatencoulis 15g Tomatenconcentraat
Menger
Stap 5 /5
Dien warm op.