Penne bolognaise
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
375 g Penne
525 g Gehakt rundvlees (15% VG)
45 g Maggi-kalfsfond
150 g Ajuin
30 cl Tomatencoulis
15 g Tomatenconcentraat
1.5 el Olijfolie
60 cl Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Schil de ajuin en snijd in vier stukken. Doe in de kom met het Ultrablade-hakmes. Druk op 'Start'.
Stap 2 /5
Vervang het mes door de mengstaaf en voeg de olie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /5
Los de kalfsfond met het water op in de kom.
Stap 4 /5
Voeg de penne, de coulis, het concentraat en het rundvlees toe en verkruimel goed met uw vingertoppen. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /5
Dien warm op.