- Homepage
- Recipe Details Page
Pasta met kaas en paprika
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
570 g Pasta (spaghetti, rigatoni of fusilli)
1.1 l Water of groentebouillon
225 g Pecorino romano
Zout
Peper
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de kaas in de kom met het ultrablade hakmes.Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
225g Pecorino romano
Ultrablade hakmes
Stap 2 /4
Vervang het ultrablade hakmes door de menger.Doe het water of de bouillon in de kom van de keukenrobot, vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
1.1l Water of groentebouillon
Menger
Stap 3 /4
Voeg het zout en de deegwaren toe.Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start' en stel daarna de kooktijd in volgens de instructies die op de verpakking van de deegwaren staan vermeld. Voeg 2 minuten voor het einde van de kooktijd de geraspte kaas en een flinke snuif peper toe.
570g Pasta (spaghetti, rigatoni of fusilli) 225g Pecorino romano Zout Peper
Menger
Stap 4 /4
Meng opnieuw een minuut en doe alles op een serveerschotel. Smakelijk.
Menger