Pasta met kaas en paprika
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
5 personen
380 g Pasta (spaghetti, rigatoni of fusilli)
150 g Pecorino Romano
40 g Paprika’s
1.1 l Water of groentenbouillon
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /6
Doe de kaas in de mengkom met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /6
Zet de bereiding aan de kant.
Stap 3 /6
Zet aan de kant en vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Giet het water of de bouillon in de kom van de keukenmachine. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /6
Voeg het zout en de pasta toe. Sluit het deksel met de vulstop. Druk op 'Start'. Pas de kooktijd aan naargelang de instructies op de verpakking van de pasta. Voeg 2 minuten voor het einde van de kooktijd de geraspte kaas en een goed snuifje peper toe.
Stap 5 /6
Meng nog een minuut langer. Dresseer op een dienschaal en dien op.
Stap 6 /6
Dresseer op een dienschaal en dien op.