- Homepage
- Recipe Details Page
Pasta met kaas en paprika
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
5 personen
380 g Pasta (spaghetti, rigatoni of fusilli)
150 g Pecorino Romano
40 g Paprika’s
1.1 l Water of groentenbouillon
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /6
Doe de kaas in de mengkom met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
150g Pecorino Romano
Ultrablade hakmes
Stap 2 /6
Zet de bereiding aan de kant.
Stap 3 /6
Zet aan de kant en vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Giet het water of de bouillon in de kom van de keukenmachine. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
1.1l Water of groentenbouillon
Menger
Stap 4 /6
Voeg het zout en de pasta toe. Sluit het deksel met de vulstop. Druk op 'Start'. Pas de kooktijd aan naargelang de instructies op de verpakking van de pasta. Voeg 2 minuten voor het einde van de kooktijd de geraspte kaas en een goed snuifje peper toe.
380g Pasta (spaghetti, rigatoni of fusilli) 150g Pecorino Romano 40g Paprika’s
Menger
Stap 5 /6
Meng nog een minuut langer. Dresseer op een dienschaal en dien op.
Zout
Stap 6 /6
Dresseer op een dienschaal en dien op.