- Homepage
- Recipe Details Page
Pasta met bonen
- Totale tijd 2u 34min
- 3min
Voorbereidingstijd - 2u 31min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
175 g Droge bonen
150 cl Water
150 g Korte pasta
50 g Ajuin
2 g Look
0.5 stengel Selder
63 g Wortel
50 g Gepelde tomaten
25 cl Groentebouillon
1 cl Olijfolie
Zout
Rozemarijn
Accessoires
Menger Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /8
Laat de bonen gedurende 8 uur weken in water.
175g Droge bonen
Stap 2 /8
Doe de uitgelekte bonen en het water in de kom van de keukenmachine met de mengstaaf. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
150cl Water
Menger
Stap 3 /8
Doe de bouillon en de bonen in een kom.
Stap 4 /8
Vervang de mengstaaf door het Ultrablade-hakmes. Voeg de gepelde ui en knoflook, de wortelen en de selderij in stukjes toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
50g Ajuin 2g Look 0.5stengel Selder 63g Wortel
Ultrablade hakmes
Stap 5 /8
Voeg de olie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
1cl Olijfolie
Ultrablade hakmes
Stap 6 /8
Voeg de groentebouillon, gepelde tomaten en de helft van de bonen, zout, peper en rozemarijn toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
50g Gepelde tomaten 25cl Groentebouillon Zout Rozemarijn
Ultrablade hakmes
Stap 7 /8
Voeg de pasta en de rest van de bonen toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
150g Korte pasta
Ultrablade hakmes
Stap 8 /8
Dien op met enkele druppeltjes olijfolie.