Pasta carbonara
- Totale tijd 24min
- 10min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
400 g Penne
200 g Pancetta
2 cl Olijfolie
30 cl Vloeibare room
120 g Geraspte Parmezaanse kaas
1 Eierdooier
Peper
Accessoires
Menger
Bereiding
Stap 1 /7
Kook de penne in een grote pot met water volgens de kooktijd op de verpakking.
Stap 2 /7
Weeg de Parmezaanse kaas af en zet aan de kant.
Stap 3 /7
Snijd de pancetta in kleine stukjes en doe ze in de keukenmachine met de mengstaaf.
Stap 4 /7
Voeg de olie toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /7
Voeg de room en de eierdooier toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /7
Giet de saus over de uitgelekte pasta en voeg de Parmezaanse kaas toe. Breng royaal op smaak met peper.
Stap 7 /7
Meng goed en dien op.