- Homepage
- Recipe Details Page
Papillotten van sint-jakobsvrucht met cantharellen en butternut
- Totale tijd 32min
- 10min
Voorbereidingstijd - 22min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
1 Sjalot
300 g Cantharellen
12 Sint-jakobsschelp
200 Butternut
2 Olijfolie
1 Roze peperkorrels
Peterselie
Zout
Peper
Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Stoommandje Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Schil de sjalot en snijd hem doormidden. Was en droog de cantharellen goed.Schil de butternut en snijd deze vervolgens heel dun in plakjes.Snijd de schijven in 4 stukken. Doe de doormidden gesneden sjalot in de kom van de keukenrobot met het ultrablade hakmes.Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
1 Sjalot 300g Cantharellen 200 Butternut
Ultrablade hakmes
Stap 2 /4
Vervang het mes door de menger, voeg de olijfolie, de schijfjes butternut en de cantharellen toe.Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.Stort de bereiding in een kom en zet opzij. Was en droog de kom.
300g Cantharellen 200 Butternut 2 Olijfolie
Menger
Stap 3 /4
Spreid op 4 vellen bakpapier de groenten uit met bovenop 3 sint-jakobsschelpen.Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met fijngestampte roze bessen.Sluit de papillotten in de vorm van een halve maan of een enveloppe.
12 Sint-jakobsschelp 1 Roze peperkorrels Zout Peper
Stap 4 /4
Giet het water tot het niveau van 0,7 liter in de kom van de keukenrobot en plaats de papillotten in het stoommandje.Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Peterselie Water
Stoommandje