Papillote van vis met kleine groenten
Margaux de Biolley
Recept door Margaux de Biolley

Papillote van vis met kleine groenten

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 0min
  • Voorbereidingstijd
    0min
  • Gaartijd
    0min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

6 personen

  • 6 eenheid kabeljauw

  • 0.75 eenheid rode ui

  • 135 g erwten

  • 0.75 eenheid broccoli

  • 1.5 eenheid citroen

  • olijfolie

  • zout

  • peper

Accessoires

  • Stoommandje
    Stoommandje

Bereiding

Stap 1 /5

Pel en snipper de ui.

  • 0.75eenheid rode ui

Stap 2 /5

Maak de broccoli schoon en snijd hem in kleine roosjes.

  • 0.75eenheid broccoli

Stap 3 /5

Schik elk stuk kabeljauw met de groenten in een vel bakpapier.

  • 6eenheid kabeljauw
  • 0.75eenheid rode ui
  • 135g erwten
  • 0.75eenheid broccoli

Stap 4 /5

Breng op smaak met citroensap, een scheutje olijfolie, een snufje zout en peper.

  • 1.5eenheid citroen
  • olijfolie
  • zout
  • peper

Stap 5 /5

Giet 0,7L water in de keukenmachine. Leg de papillotten in het stoommandje en kook ze 15 minuten op de stoomstand. De kooktijd kan variëren afhankelijk van de dikte van de vis.

  • 6eenheid kabeljauw
  • 0.75eenheid rode ui
  • 135g erwten
  • 0.75eenheid broccoli
  • 1.5eenheid citroen
  • olijfolie
  • zout
  • peper
  • Stoommandje

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228