- Homepage
- Recipe Details Page
Papillote van vis met kleine groenten
- Totale tijd 0min
- 0min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
6 eenheid kabeljauw
0.75 eenheid rode ui
135 g erwten
0.75 eenheid broccoli
1.5 eenheid citroen
olijfolie
zout
peper
Accessoires
Stoommandje
Bereiding
Stap 1 /5
Pel en snipper de ui.
0.75eenheid rode ui
Stap 2 /5
Maak de broccoli schoon en snijd hem in kleine roosjes.
0.75eenheid broccoli
Stap 3 /5
Schik elk stuk kabeljauw met de groenten in een vel bakpapier.
6eenheid kabeljauw 0.75eenheid rode ui 135g erwten 0.75eenheid broccoli
Stap 4 /5
Breng op smaak met citroensap, een scheutje olijfolie, een snufje zout en peper.
1.5eenheid citroen olijfolie zout peper
Stap 5 /5
Giet 0,7L water in de keukenmachine. Leg de papillotten in het stoommandje en kook ze 15 minuten op de stoomstand. De kooktijd kan variëren afhankelijk van de dikte van de vis.
6eenheid kabeljauw 0.75eenheid rode ui 135g erwten 0.75eenheid broccoli 1.5eenheid citroen olijfolie zout peper
Stoommandje