- Homepage
- Recipe Details Page
Papillot van exotisch fruit met chocoladesaus
- Totale tijd 31min
- 10min
Voorbereidingstijd - 21min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
2 Bananen
1 Ananas
1 Mango
50 g Chocolade
1 Limoen
4 Anijssterren
1 Vanille
4 el Honing
Water
Accessoires
Kneed- & hakmes Stoom- accessoire
Bereiding
Stap 1 /4
Pel de bananen en schil de mango en de ananas.Snijd het fruit in blokjes van 1 cm en snijd de bananen in schijfjes.Schil met een dunschiller 4 schillen van de limoen.Doe de chocolade in een droge kom met daarin het kneed-/hakmes.Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
2 Bananen 1 Ananas 1 Mango 50g Chocolade 1 Limoen
Kneed- & hakmes
Stap 2 /4
Snijd 4 rechthoeken uit een vel bakpapier en verdeel het fruit over elk vel.Voeg de zestes toe, het in vieren gesneden vanillestokje, de anijssterren en de honing en bestrooi met de chocoladeschilfers.Vouw elke papillot hermetisch dicht.Leg 2 papillotten in het buitenste stoommandje en 2 op het tussenliggende stoomplateau.
4 Anijssterren 1 Vanille 4el Honing
Stoom- accessoire
Stap 3 /4
Reinig de kom en voeg 0,7 liter water toe zonder accessoire.Vergrendel het deksel zonder de dop en bevestig het buitenste stoommandje met de papillotten.Druk op 'Start'.Als uw Companion geen programma stomen P2 heeft, stel dan de handmatige modus in op 120 C° voor 25 min.
Water
Stoom- accessoire
Stap 4 /4
Dien meteen op.