- Homepage
- Pannenkoekenbeslag
Pannenkoekenbeslag
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (2)
Ingrediënten
20 stuks
10 g boter
250 g bloem
11 g bakpoeder
2 eieren
30 g suiker
15 cl melk
10 cl melk
5 cl melk
Accessoires
Flex Whisk
Bereiding
Stap 1 /5
Snij de boter in blokjes en laat ze gedurende 15 tot 30 seconden smelten in de microgolfoven.
Stap 2 /5
Voeg de bloem, het gist, de eieren, de gesmolten boter, de suiker en het eerste deel melk toe. Druk op 'Start'.
Stap 3 /5
Druk op ‘Start’ en voeg langzaam het tweede deel melk toe.
Stap 4 /5
Druk op ‘Start’ en voeg langzaam het laatste deel melk toe.
Stap 5 /5
Vet een pannenkoekenpan in met behulp van een velletje keukenpapier met wat olie. Verhit de pan op een middelhoog vuur en lepel het beslag in de pan. Bak gedurende 1 minuut aan de ene zijde, keer de pannenkoek om en bak de andere zijde nog 30 seconden.