Pannacotta van geitenkaas
Moulinex
Recept door Moulinex

Pannacotta van geitenkaas

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 10min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    0min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

6 personen

  • 40 cl Geitenmelk (of anders koemelk)

  • 15 cl Vloeibare room

  • 150 g Verse geitenkaas

  • 3 bladje Gelatine, bevochtigd in koud water

  • 1 Grany appel, gewassen en in blokjes gesneden

  • 3 el Olijfolie van goede kwaliteit

  • 1.5 Citroen (sap en een beetje schil in kleine blokjes)

  • 6 el Korstjes met look

  • Fleur de sel, peper uit de molen

Bereiding

Stap 1 /5

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /5

Meng de appel, olie, het zout en de peper, critoen en de korstjes. Mix de geitenmelk en kaas.

Stap 3 /5

Warm de room en de helft van het mengsel van melk en kaas op. Laat de gelatine erin smelten.

Stap 4 /5

Voeg de rest van de melk/kaas toe. Verdeel alles in kleine kommen. Zet ze 12 uur lang op een koele plek.

Stap 5 /5

Dien de pannacotta en de op smaak gebrachte appelen op.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228