- Homepage
- Pannacotta tijm pompelmoes
Pannacotta tijm pompelmoes
- Totale tijd 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
1 Gelatineblaadjes (2 g), geweekt in koud water
4 cl Melk
16 cl Vloeibare volle room (30% vet)
20 g Suiker
1 tl Tijmblaadjes, gewassen
0.5 Suprême van pompelmoes, in blokjes gesneden
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Week de gelatine in koud water.
Stap 3 /6
Was en hak de Suprême van pamplemousse in blokjes.
Stap 4 /6
Giet de melk, de room, de suiker, de tijm en de uitgelekte gelatine in de kom.
Stap 5 /6
Roer door elkaar en breng aan de kook.
Stap 6 /6
Verdeel over mooie glaasjes. Zet 12 uur in de koelkast. Dien op, versierd met pompelmoes.