- Homepage
- Recipe Details Page
Panna cotta
- Totale tijd 12u 13min
- 5min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 12u
Afkoeltijd
Ingrediënten
10 personen
15 cl Volle melk
60 cl Volle vloeibare room
50 g Suiker
1 teentje Vanille
3 bladje Gelatine
Accessoires
Klopper
Bereiding
Stap 1 /6
Week de gelatineblaadjes in een kom koud water.
3bladje Gelatine
Stap 2 /6
Open de vanillestokjes en schraap de zaadjes eruit.
1teentje Vanille
Stap 3 /6
Doe de melk, de room, de suiker en de vanillezaadjes in de keukenmachine met de klopper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
15cl Volle melk 60cl Volle vloeibare room 50g Suiker
Klopper
Stap 4 /6
Voeg de uitgeknepen gelatine toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Klopper
Stap 5 /6
Giet de crème in de ovenschaaltjes en bedek met huishoudfolie.
Stap 6 /6
Laat minstens 12 uur rusten in de koelkast.