Panna cotta
- Totale tijd 12u 13min
- 5min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 12u
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
10 personen
15 cl Volle melk
60 cl Volle vloeibare room
50 g Suiker
1 teentje Vanille
3 bladje Gelatine
Accessoires
Klopper
Bereiding
Stap 1 /6
Week de gelatineblaadjes in een kom koud water.
Stap 2 /6
Open de vanillestokjes en schraap de zaadjes eruit.
Stap 3 /6
Doe de melk, de room, de suiker en de vanillezaadjes in de keukenmachine met de klopper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /6
Voeg de uitgeknepen gelatine toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /6
Giet de crème in de ovenschaaltjes en bedek met huishoudfolie.
Stap 6 /6
Laat minstens 12 uur rusten in de koelkast.