Panna cotta citroen, peer
- Totale tijd 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
20 cl Vloeibare room
3 el Suiker
0.5 Limoen (sap en zestes)
1 el Bruine suiker
1.5 Gelatineblaadjes van 2 g
100 g Peren met vast vruchtvlees, in kleine blokjes
5 g Boter
5 cl Water
Glazen kommen
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Snijd de geschilde peren in kleine blokjes.
Stap 3 /8
Laat de gelatine weken in wat ijskoud water.
Stap 4 /8
Doe de room in de kuip.
Stap 5 /8
Voeg de suiker, de citroenschil en de gelatine toe en klop tot alles volledig opgelost is. Vul de glaasjes met het mengsel. Zet ze 6 uur op een koele plek.
Stap 6 /8
Doe de perenblokjes in de kuip met de boter, het citroensap, het water en de cassonade.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie
Stap 8 /8
Dien de pannacotta op met een lepel perencompote erbovenop.