Panna cotta citroen, peer
Moulinex
Recept door Moulinex

Panna cotta citroen, peer

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 15min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    5min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 20 cl Vloeibare room

  • 3 el Suiker

  • 0.5 Limoen (sap en zestes)

  • 1 el Bruine suiker

  • 1.5 Gelatineblaadjes van 2 g

  • 100 g Peren met vast vruchtvlees, in kleine blokjes

  • 5 g Boter

  • 5 cl Water

  • Glazen kommen

Bereiding

Stap 1 /8

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /8

Snijd de geschilde peren in kleine blokjes.

Stap 3 /8

Laat de gelatine weken in wat ijskoud water.

Stap 4 /8

Doe de room in de kuip.

Stap 5 /8

Voeg de suiker, de citroenschil en de gelatine toe en klop tot alles volledig opgelost is. Vul de glaasjes met het mengsel. Zet ze 6 uur op een koele plek.

Stap 6 /8

Doe de perenblokjes in de kuip met de boter, het citroensap, het water en de cassonade.

Stap 7 /8

Snelkookfunctie

Stap 8 /8

Dien de pannacotta op met een lepel perencompote erbovenop.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228