Panellets
- Totale tijd 23min
- 5min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
350 g Amandelen
3 Eieren
350 g Suiker
200 g Pijnboompitten
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /11
Verwarm de oven voor op 180ºC (op thermostaat 6).
Stap 2 /11
Doe de amandelen in de kom van de keukenmachine met kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /11
Zet het even apart.
Stap 4 /11
Scheid de eiwitten van de eierdooiers. Zet de eierdooiers aan de kant. Doe de eiwitten in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /11
Voeg het amandelpoeder en de suiker toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /11
Breng de bereiding naar het midden van keukenmachine met een spatel. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /11
Meng de eierdooiers met de pijnboompitten in een kom.
Stap 8 /11
Vorm kleine balletjes van het deeg en wentel ze door het eierdooier- en pijnboompittenmengsel.
Stap 9 /11
Leg de empanadas op een ovenschaal met bakpapier.
Stap 10 /11
Zet gedurende 10 tot 15 minuten in de oven.
Stap 11 /11
Dien koud op.