- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Paddenstoelpizza
Paddenstoelpizza
- Totale tijd 46min
- 10min
Voorbereidingstijd - 36min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
6 Champignons
2 Tomaten
1 Kant-en-klare rechthoekige pizzabodem, in 6 stukken gesneden
9 g Tomatenpuree
150 g Plakjes cheddar
Provençaalse kruiden
2 el Olijfolie
Accessoires
Lekbak
Bereiding
Stap 1 /4
Plaats de pizzakant van de grillplaat in het bovenste rooster van de Easy Fry Oven & Grill, met het opvangbakje op de bodem. Sluit de oven en zet de GRILL-stand 15 minuten aan op 200 °C om voor te verwarmen.
Stap 2 /4
Was en snijd de champignons in vieren en de tomaten in plakjes. Rol het pizzadeeg uit en snijd in 6 rechthoeken.
Stap 3 /4
Plaats zodra de oven voorverwarmd is 2 rechthoeken pizzadeeg op de pizzaplaat, bestrijk elke rechthoek met tomatenpuree, leg er een plak kaas op, 2 plakken tomaat en een paar stukken champignon. Voeg een beetje Provençaalse kruiden toe en besprenkel met wat olijfolie. Zet de plaat in de Easy Fry Oven & Grill met behulp van het afneembare handvat en bak in PIZZA-stand gedurende 12 minuten op 190 °C.
Stap 4 /4
Haal de pizza's na 12 minuten uit de oven en herhaal de stappen om de rest van de pizza's te maken.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
