Mushroom risotto
- Totale tijd 1u
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 15min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
1 persoon
100 g Arboriorijst
10 g Paddenstoel
1 Sjalot
25 g Parmezaanse kaas
10 g Boter
10 cl Groentebouillon
4 el Room
Zout
Accessoires
My Batchcooker Express
Bereiding
Stap 1 /6
Dit recept is bedoeld voor één reservoir van de My Batchcooker Express.
Stap 2 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 3 /6
Zet de geraspte Parmezaanse kaas opzij om na de bereiding over het gerecht te strooien.
Stap 4 /6
Doe de arboriorijst, champignons, sjalot, boter en bouillon in het reservoir. Breng op smaak met zout en peper en roer door elkaar.
Stap 5 /6
Giet 40 cl water in de kom en plaats het accessoire als het reservoir gebruiksklaar is.
Stap 6 /6
Zet de bereiding gedurende 30 minuten op de handmatige hogedrukstand.