- Homepage
- Recipe Details Page
Pad Thai
- Totale tijd 13min
- 10min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
3 Eieren
600 g Kipfilets
1.5 teentje Knoflook
3 staafje Wortelen
1.5 el Sojasaus
375 g Chinese noedels
60 cl Water
1.5 el Limoensap
120 g Pinda's
Koriander
Zonnebloemolie
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten voor.
3 Eieren 600g Kipfilets 1.5teentje Knoflook 3staafje Wortelen 1.5el Sojasaus 375g Chinese noedels 60cl Water 1.5el Limoensap 120g Pinda's takje Koriander Zonnebloemolie
Stap 2 /7
Giet 1 theelepel olijfolie in de kookpan.
3 Eieren 600g Kipfilets 1.5teentje Knoflook 3staafje Wortelen 1.5el Sojasaus 375g Chinese noedels 60cl Water 1.5el Limoensap 120g Pinda's takje Koriander Zonnebloemolie
Stap 3 /7
Kook en roer de eieren tot ze hard zijn. Zet opzij.
3 Eieren 600g Kipfilets 1.5teentje Knoflook 3staafje Wortelen 1.5el Sojasaus 375g Chinese noedels 60cl Water 1.5el Limoensap 120g Pinda's takje Koriander Zonnebloemolie
Stap 4 /7
Giet een eetlepel olie in de pan en bak de kip met de knoflook en de wortels.
3 Eieren 600g Kipfilets 1.5teentje Knoflook 3staafje Wortelen 1.5el Sojasaus 375g Chinese noedels 60cl Water 1.5el Limoensap 120g Pinda's takje Koriander Zonnebloemolie
Stap 5 /7
Voeg de sojasaus, de noedels en het water toe.
3 Eieren 600g Kipfilets 1.5teentje Knoflook 3staafje Wortelen 1.5el Sojasaus 375g Chinese noedels 60cl Water 1.5el Limoensap 120g Pinda's takje Koriander Zonnebloemolie
Stap 6 /7
Koken onder druk
Stap 7 /7
Voeg het citroensap toe, meng en serveer met de eieren en de rest van de ingrediënten.
3 Eieren 600g Kipfilets 1.5teentje Knoflook 3staafje Wortelen 1.5el Sojasaus 375g Chinese noedels 60cl Water 1.5el Limoensap 120g Pinda's takje Koriander Zonnebloemolie