- Homepage
- Recipe Details Page
Paaslam
- Totale tijd 46min
- 10min
Voorbereidingstijd - 36min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
10 g Boter
2 Kleine lamszadels
2 teentje Knoflook, gepeld en gehakt
2 stengel Selder, gewassen en in kleine blokjes gesneden
2 Wortelen, gepeld en in kleine blolkjes gesneden
80 g Tomatenstukjes uit blik
200 ml Water
1 Bouquet garni
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
10g Boter 2 Kleine lamszadels 2teentje Knoflook, gepeld en gehakt 2stengel Selder, gewassen en in kleine blokjes gesneden 2 Wortelen, gepeld en in kleine blolkjes gesneden 80g Tomatenstukjes uit blik 200ml Water 1 Bouquet garni Zout, peper
Stap 2 /6
Smelt de boter in de pan.
10g Boter
Stap 3 /6
Braad de lamszadels langs alle kanten mooi bruin. Zet apart. Stoof de look met de selder en de wortelen gedurende 5 minuten.
2 Kleine lamszadels 2teentje Knoflook, gepeld en gehakt 2stengel Selder, gewassen en in kleine blokjes gesneden 2 Wortelen, gepeld en in kleine blolkjes gesneden
Stap 4 /6
Doe er de tomaten en het water bij. Voeg de bouquet garni toe en meng onder elkaar. Voeg de lamszadels toe.
2 Kleine lamszadels 80g Tomatenstukjes uit blik 200ml Water 1 Bouquet garni
Stap 5 /6
Laat de bereiding snelkoken.
Stap 6 /6
Dien op.