- Homepage
 - Vind een recept
 - Al onze recepten
 - Pâté marmite
 
Pâté marmite
- Totale tijd 2u 10min
 
- 10min
Voorbereidingstijd  - 2u
Gaartijd  - 0min
Afkoeltijd  
Ingrediënten
12 personen
1000 g Buikspek
110 g Ajuin
6 g Look
3 cl Olie
10 cl Witte wijn
5 cl Armagnac
1 tl Rabelais®-kruiden (of vijfkruidenmix)
2 tl Zout
0.5 tl Peper
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger 
Bereiding
Stap 1 /6
Doe de geschilde ajuin en look in kwartjes in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /6
Doe in een aparte kom en zet aan de kant.
Stap 3 /6
Doe de olie en het buikspek in grote stukken in de keukenmachine. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /6
Haal het vlees uit de kom en vervang het hakmes door de mengstaaf.
Stap 5 /6
Doe alle ingrediënten in de kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Breek de grote stukken vlees met een spatel na de pieptoon.
Stap 6 /6
Doe het vlees in een terrine zodra het gaar is en verwijder een deel van het vet van het oppervlak.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
