Osso bucco van zeeduivel
Moulinex
Recept door Moulinex

Osso bucco van zeeduivel

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 21min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    6min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 600 g Zeeduivelfilet, in stukken van 40/50 g gesneden

  • 2 el Bloem

  • 2 el Plantaardige olie

  • 400 g Gehakte tomaten

  • 100 g Sjalot, gesnipperd

  • 2 Kleine wortel, in fijne julienne gesneden

  • 2 Selderijstengel, fijngehakt

  • 4 Biosinaasappel

  • 10 cl Visfumet

  • 2 Limoen, in partjes

Bereiding

Stap 1 /10

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /10

Snipper de sjalot.

Stap 3 /10

Schil en snijd de kleine wortelen in fijne julienne.

Stap 4 /10

Snijd de selderijstengels

Stap 5 /10

Snijd de sinaasappelen in schijfjes.

Stap 6 /10

Doe de olie in de kuip. Haal de stukken zeeduivel door bloem.

Stap 7 /10

Braad de zeeduivel 2 min aan elke kant (evt. in 2 keer). Haal dit vervolgens uit de kuip. Voeg de uien, de selder en de wortelen toe.

Stap 8 /10

Goed mengen. Voeg de bouillon toe. Doe er dan de tomaat en de sinaasappel bij. Breng op smaak. Doe de vis er terug bij.

Stap 9 /10

Snelkookfunctie

Stap 10 /10

Opdienen met partjes limoen.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228