Osso bucco van zeeduivel
- Totale tijd 21min
- 15min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
600 g Zeeduivelfilet, in stukken van 40/50 g gesneden
2 el Bloem
2 el Plantaardige olie
400 g Gehakte tomaten
100 g Sjalot, gesnipperd
2 Kleine wortel, in fijne julienne gesneden
2 Selderijstengel, fijngehakt
4 Biosinaasappel
10 cl Visfumet
2 Limoen, in partjes
Bereiding
Stap 1 /10
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /10
Snipper de sjalot.
Stap 3 /10
Schil en snijd de kleine wortelen in fijne julienne.
Stap 4 /10
Snijd de selderijstengels
Stap 5 /10
Snijd de sinaasappelen in schijfjes.
Stap 6 /10
Doe de olie in de kuip. Haal de stukken zeeduivel door bloem.
Stap 7 /10
Braad de zeeduivel 2 min aan elke kant (evt. in 2 keer). Haal dit vervolgens uit de kuip. Voeg de uien, de selder en de wortelen toe.
Stap 8 /10
Goed mengen. Voeg de bouillon toe. Doe er dan de tomaat en de sinaasappel bij. Breng op smaak. Doe de vis er terug bij.
Stap 9 /10
Snelkookfunctie
Stap 10 /10
Opdienen met partjes limoen.