Ossenhaasje pissaladière
- Totale tijd 12min
- 8min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
300 g Ossenhaasje in blokjes van 50 g
30 g Ansjovis
200 g Fijngesneden uien
55 g Zwarte olijven, ontpit
10 cl Kalfsfond
0.5 Kruidentuiltje
Zout en peper
1 el Olijfolie
30 g Volle verse room
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Snijd de uien in halve ringen.
Stap 3 /7
Doe de olie in de kuip.
Stap 4 /7
Laat de filet mignon bruinen aan alle kanten; draai hem indien nodig een aantal keer om. Haal hem vervolgens uit de kuip. Braad de uien, de olijven en de ansjovis lichtjes aan.
Stap 5 /7
Doe alle ingrediënten weer in de kuip. Voeg de kalfsfond en de room toe.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie
Stap 7 /7
Breng op smaak en dien op met griesmeel.