- Homepage
- Recipe Details Page
Ontbijtkoek
- Totale tijd 55min
- 10min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
250 g Vloeibare honing
3 cl Water
200 g Bloem
1 zakje Bakpoeder
50 g Bruine suiker
1 Ei
1 snuifje Zout
1 tl Kaneel
1 tl Gember
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Stap 2 /7
Doe het water en de honing in de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
250g Vloeibare honing 3cl Water
Kneed- & hakmes
Stap 3 /7
Voeg de bloem, de gist, de bruine suiker, het ei, het zout, de kaneel en de gember toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
200g Bloem 1zakje Bakpoeder 50g Bruine suiker 1 Ei 1snuifje Zout 1tl Kaneel 1tl Gember
Kneed- & hakmes
Stap 4 /7
Leg een vel bakpapier in de cakevorm.
Stap 5 /7
Doe de bereiding in de bakvorm.
Stap 6 /7
Zet ongeveer 30 tot 40 minuten in de oven.
Stap 7 /7
Laat afkoelen en haal uit de vorm.