- Homepage
- Recipe Details Page
Onglet van rundsvlees met chimichuri
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
Voor de saus:
6 koriander
6 takjes peterselie
1 /4 tomaat
1 eetlepels wijnazijn
1 el de jus de citron
1 takje oregano
1 tl groene peperpasta
5 cl olijfolie
Zout, peper
*peper
Voor de onglet:
1 el olijfolie
Accessoires
Minimengkom
Bereiding
Stap 1 /4
Pel de lente-uitjes en snijd ze doormidden.Was en snijd de tomaat en verwijder de zaadjes.Spoel de kruiden en droog ze af.Doe uien, tomaat, koriander, peterselie en oregano in de kleine kom van de keukenrobot.Giet de azijn en het citroensap erbij.Voeg de groene peperpasta toe en breng op smaak met zout en peper.
6 koriander 6 takjes peterselie 1 /4 tomaat 1 eetlepels wijnazijn 1el de jus de citron
Minimengkom
Stap 2 /4
Plaats de kleine kom in de grote kom en sluit af, druk op 'Start'.
Minimengkom
Stap 3 /4
Aan het einde van het programma giet u de olijfolie erbij en mengt u deze met een lepel.Zet opzij in de koelkast.
5cl olijfolie
Stap 4 /4
Snijd het vlees in reepjes. Plaats de spindel in de kom van de keukenrobot en giet de olijfolie erin. Zet de keukenrobot op 150°C gedurende 10 minuten. Voeg na 1 minuut de reepjes rundvlees toe en laat ze enkele minuten bruinen volgens de gewenste gaartijd.Breng op smaak met zout en peper. Besprenkel het rundsvlees met de chimichuri en dien op.
1el olijfolie