- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- One pot pasta zalm en paprika
One pot pasta zalm en paprika
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
4 Zalmmoten, diepgevroren
200 g 'Farfallone'-pasta
250 g Rode paprika
250 g Groene paprika
2 Blokjes gevogeltebouillon van Maggi
250 ml Water
250 g Gele paprika
1.5 teentje Look
Bereiding
Stap 1 /4
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /4
Snijd de zalm in grote stukken.Hak de knoflook fijn.Snijd de paprika's in kleine blokjes.Doe alles in de pot.Meng alles goed.
Stap 3 /4
Snelkookfunctie.
Stap 4 /4
Voeg kokosmelk toe.