- Homepage
- Recipe Details Page
One pot pasta à la carbonara
- Totale tijd 17min
- 10min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
200 g Spekjes
3 Sjalot(ten), gepeld en geciseleerd
500 g Spaghetti, in 2 gesneden
1.1 l Water
1 blokje Groentebouillon, verbrokkeld
3 Eierdooier(s)
30 cl Verse room
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
200g Spekjes 3 Sjalot(ten), gepeld en geciseleerd 500g Spaghetti, in 2 gesneden 1.1l Water 1blokje Groentebouillon, verbrokkeld 3 Eierdooier(s) 30cl Verse room Zout, peper
Stap 2 /6
Hak de sjalot fijn
Stap 3 /6
Doe de spekjes en de sjalotten in de pan. Laat ze mooi bruin bakken. Breng het op smaak met zout en peper.
200g Spekjes 3 Sjalot(ten), gepeld en geciseleerd Zout, peper
Stap 4 /6
Voeg het water, de bouillon en de pasta toe.
500g Spaghetti, in 2 gesneden 1.1l Water 1blokje Groentebouillon, verbrokkeld
Stap 5 /6
Onder druk laten koken.
Stap 6 /6
Openen. Voeg het eigeel en de room toe. Meng het flink door elkaar en serveren maar.
3 Eierdooier(s) 30cl Verse room