- Homepage
- Recipe Details Page
Omgekeerde ananastaart
- Totale tijd 1u 15min
- 20min
Voorbereidingstijd - 55min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
120 g Suiker
3 Ei(eren)
150 g Gesmolten boter
120 g Bloem
1.5 zakje Gist
2 sneetje Ananas
110 g Ananas, in stukjes gesneden
100 g Karamel
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
120g Suiker 3 Ei(eren) 150g Gesmolten boter 120g Bloem 1.5zakje Gist 2sneetje Ananas 110g Ananas, in stukjes gesneden 100g Karamel
Stap 2 /6
Voeg de karamel en daarna 2 schijfjes fruit toe in de bakvorm. Voeg 40 cl water toe en plaats het stoommandje in de pan.
2sneetje Ananas 100g Karamel
Stap 3 /6
Meng de eieren met de suiker. Voeg de boter toe, vervolgens de bloem en gist, en vervolgens het in blokjes gesneden fruit.
120g Suiker 3 Ei(eren) 150g Gesmolten boter 120g Bloem 1.5zakje Gist 110g Ananas, in stukjes gesneden
Stap 4 /6
Doe het in de bakvorm. Bedek het met folie. Plaats het in de pan.
Stap 5 /6
Onder druk laten koken
Stap 6 /6
Laat het afkoelen tot lauwwarm en haal het eruit.